Over ons

CARETEAM VZW is een vereniging zonder winstoogmerk, met als doel het aanbieden van kwalitatieve zorg, begeleiding van mensen met een kwetsbare sociale achtergrond, daklozen, hulpbehoevenden en mensen met een fysieke beperking.

 

Onze werking is gebaseerd op vier pijlers, die van uw verblijf bij ons een aangename ervaring zullen maken.

Thuis voelen – Uw thuis is heilig en een plek waar u zich helemaal op uw gemak voelt. Dat begrijpen we bij Careteam. Daarom vindt u in onze flats alles wat u nodig hebt om een nieuwe warme thuis te creëren, net zoals u gewoon bent. Een plek waar u zich welkom voelt. Een plek waar u zichzelf kunt zijn en tot rust kunt komen.

 

Genieten, elke dag –  Wij bieden u de mogelijkheden om te genieten van elke dag, op de manier die het beste bij u past. Met oog voor wie u bent en wat u boeit. Daarom besteden we veel aandacht aan lekkere maaltijden en een aangename leefomgeving.

 

Contact houden – Bij Careteam staat u midden in het leven. Dat betekent dat wij u alle mogelijkheden bieden om contact te houden met wie u lief is: uw familie, uw kinderen, klein- en achterkleinkinderen en uw vrienden. Wij bieden u een plek aan waar u, wanneer u dit wenst, nieuwe vrienden kunt maken.

 

Uitstekende zorg – Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van het leven op de manier die bij u past. En we vinden het belangrijk u die zorg te bieden die u nodig hebt. Zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt, met een gerust gemoed. Om dit te bewerkstelligen doen wij beroep op professionele partners.